Henrik A. Meyer fandt sig draget til kameraet i en alder af 10 år da han tog sine første billeder som fotograf. Kameraet drog Henrik ind på en livs lang rejse som fotograf of film fotograf. Henrik tog sit første film kursus i en alder af 21, og elskede det så meget så han flyttede til USA  i 1996 for at tage flere film fotograf kurser og for at arbejde på Panavision LA. I 2010 modtog Henrik et Diplom som film fotograf på New York Film School.


Henrik har arbejdet som 1st AC for nogle af de dygtigste film fotografer der er i Danmark, og fra dem lært nogle af de mange færdigheder som han selv besidder i dag som film fotograf. I sine 15 år som 1st AC har Henrik arbejdet på 3 International Emmy® Award-vinder series på DR. Hvor han blandt andet har arbejdet for film instruktør Niels Arden Oplev.


Henrik A. Meyers karriere som film fotograf omfatter spillefilm, kort film, musik videoer, reklamer og dokumentar film.

MEDICINE MEN vandt 1 award of best picture, 4 awards of excellence og var udtaget til Short Film Corner 2012 at Festival de Cannes, den har spillet på mange film festivaler over hele verden. CIGARETTE var udvalgt til mange film festivaler rundt om i verden.

Henrik A. Meyer har fotograferet i nogle af de mest udstående steder i verden, og har modtaget op til flere priser for sine billeder. Henrik A. Meyer rejser og tager billeder rundt om i verden så ofte han kan.

Bio

Homeindex.html
AfricaAfrika.html
EuropeEuropa.html
North AmericaNord_Amerika.html
AsiaAsien.html
AustraliaAustralien.html
Middle EastMellem_%C3%98sten.html
South AmericaSyd_Amerika.html
Bio

Kontakt info:

Fotograf

Henrik A. Meyer


Email

LinksLinks.html

Verdens billeder af fotograf

Henrik A. Meyer